Bryllup

Dennis er en af landets mest erfarne og eftertragtede tryllekunstnere, når man snakker om underholdning til bryllupper. Dennis har vundet priser og udmærkelser, hvilket gør ham til en af Danmarks førende bryllups-specialister indenfor den magiske verden!

Dennis Beokow kan tilbyde en bred vifte af forestillinger – så uanset om du leder efter underholdning til receptionen eller ved middagen – om det skal være tankelæsning eller close-up magi; stand up magi, illusioner eller endda kabaret stil – så kan I være sikre på, at Dennis dækker over enhver stil og kan skræddersy et show lige efter jeres smag.

Én ting er sikkert, skal I have exceptionel underholdning, der tilføjer den perfekte atmosfære, fest, magi og forbløffelse på én gang, så book Dennis til at stå for underholdningen på jeres specielle dag.

Dennis kan tilbyde 3 show typer.

  1. Receptionen: Når brudeparret er blevet viet og skal fra kirken, skal de som regel ud og have taget bryllupsbilleder, hvilket godt kan tage nogle timer. Imens er receptionen igang, hvor brudeparrets gæster kommer fra nær og fjern – hvor måske ikke alle kender hinanden. Billedetagningen kan trække ud, og der kan komme lidt “døde” perioder, som man bestemt ikke vil have til sit bryllup. Her ville det være ideelt at have Dennis ude og mingle med gæsterne og få dem til at glemme tid og sted. Dennis’ måde at arbejde på gør, at det er den perfekte “isbryder”, der med garanti vil efterlade jeres gæster underholdt, forbløffede og engagerede indtil I, brudeparret, er tilbage igen.
  1. Aftenshow: Fordi I selv vil have en “bid af kagen” (håber, I nød metaforen…hehe). Det sker også tit, at brudeparret selv vil opleve Dennis’ optræden. Det kan være under middagen, imellem de fine taler og den dejlige mad. Her kan Dennis lave et fællesshow, hvor alle er inddraget og får en fælles grineoplevelse. Samtidig giver det jer, brudeparret, en lille “pause”, hvor I kan trække vejret og ikke være “på”, hvilket kan være rart for nogle. En anden idé kunne være et lidt mere intimt show, der kunne foregå til kaffen/aftenreceptionen, imens der lige bliver ryddet af og gjort klar til aftenens festligheder. Her er det som showtype 1, hvor Dennis går rundt imellem jer og jeres gæster og sørger for, at der ikke er unødige stop i festlighederne.
  1. GULD-PAKKEN: (Reception, middagen og dagen derpå) Dennis tilbyder også den komplette, gnidnings- og problemfri bryllupspakke. Denne pakke giver jer 3-5 timers exceptionel underholdning, som I kan dele op, lige som I har lyst til igennem hele dagen og aftenen. Mange vælger denne pakke, da man får mest for sine penge, samt at der ikke er en eneste af jeres gæster, der går fra jeres bryllup uden at blive en kæmpe oplevelse rigere. Det, I også kan få med, hvis det ønskes, er, et dagen derpå show til morgenmaden/brunchen. Her kommer Dennis forbi og giver jer og jeres gæster en sidste oplevelse ovenpå jeres magiske dag – en slags “tak-fordi-I-kom-til-vores-bryllup” form for gave til jeres gæster. Alt i alt en fuld pakkeløsning, hvor I ikke skal tænke over stille perioder, manglende samtale, ventende gæster og meget andet. En pakkeløsning der skaber et varigt minde for jer og jeres gæster. Men vigtigst af alt, giver jer den bedste form for sikkerhed, når det kommer til topklasse underholdning, hvor der er tænkt på alt og hvor I ikke skal være bekymrede for noget.

Hvis I selv har en sjov tanke eller vil gå en lidt anden vej end beskrevet i de 3 show typer, så skriv eller ring endelig til Dennis og få jer en uforpligtende snak om, hvordan vi i samarbejde kan skræddersy den perfekte oplevelse til jeres specielle dag. Én ting er sikkert, med en booking af Dennis Beokow får I et topprofessionelt og unikt show. Giv jeres gæster en fantastisk oplevelse, og gør jeres bryllup til det bryllup, man med garanti vil huske.

5 gode grunde til at booke Dennis til jeres bryllup

  1. Fylder “hullerne” i de stille perioder – Receptionen, velkomstdrinksene, mellem retterne, m.m
  2. “Ice Breaker” – Mange gæster kender ikke hinanden, her er magi en perfekt “isbryder”.
  3. Tilføjer til atmosfæren – Magi tilføjer bare noget ekstra til den i forvejen specielle stemning.
  4. Husk jeres gæster – Giv jeres gæster en chance for at være i fokus så, I kan nyde jeres aften.
  5. Vedvarende minde – Mange har aldrig set en tryllekunstner live. Fra mirakler der sker i folks egne hænder til tanker der bliver læst – Gør jeres bryllup til det bryllup man med garanti husker.

Ring endelig for at høre mere og lad os få en snak om hvordan vi kan skræddersy et show der passer og er med til at gøre jeres dag endnu mere fantastisk og magisk.